MASSAGE THERAPIE FRANEKER

NIELS SCHUIT

Massagetherapeut, Shiatsu Therapeut & Sportmasseur.

Ik geloof dat massage een essentiële vorm van gezondheidszorg is en streef ernaar mijn vak te perfectioneren. Mijn doel is om jouw pijnklachten snel te kunnen verhelpen. Het geeft mij veel voldoening om jouw klachten te zien verminderen!

Bij mij plan je gemakkelijk online je afspraak in en kom je op een comfortabele behandeltafel te liggen. Ik ben aangesloten bij de NVST en de RBCZ en ben werkzaam in een breed netwerk om jou van de beste zorg te kunnen voorzien.

 • Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Mijn klachten worden goed aangepakt en er zit een stuk ontspanning bij.

  Sijtse Sijtsma
  januari 20, 2023

  Een fijn adres met goede behandelingen.Makkelijk online afspraak inplannen en duidelijke afspraakbevestiging. Niels brengt je probleem goed in kaart en gaat daarna aan de slag met massage. Hij weet de pijnpunten precies te raken. Al na een paar keer echt resultaat. Ik zou het iedereen aanraden.

  Nienke Lubbers
  september 23, 2020

  Zeer goede therapie, rustige setting, Niels luistert goed naar je klachten en zet daarop een behandeling in. De behandeling is gericht op het totaal-plaatje: niet alleen de pijnlijke plekken worden behandeld, maar ook daaromheen: bij mij bleek de pijn op een andere plek veroorzaakt te worden. Ik heb veel minder last van mijn rug, deze is soepeler en minder pijnlijk dankzij de behandelingen van Massagetherapieplus. Erg blij mee.

  Feikje Algra
  september 23, 2021
 • Professionele en kundige masseur. Na de massage voel ik me zeer ontspannen en pijnvrij. Aanrader!

  sylvia veltman
  september 23, 2020

  Op zoek naar een goede masseur kam ik Niels tegen op het internet. ik had hier direkt een goed gevoel over en maakte een afspraak voor een behandeling. Eenmaal op de behandeltafel merkte ik dat Niels een TOPMASSEUR is. Na elke behandeling voel ik dat de energie weer in mijn lijf gaat stromen en voel ik mij weer helemaal in balans. Niels is ook een gediplomeerd sporttherapeut en gaat mij helpen met conditie en krachttraining. Conclusie van mijn behandelingen : een Vakman.

  Koos Krijger
  juni 23, 2022

  Kom nu al geruime tijd bij Niels. Dat kan zijn om een speciale klacht aan te pakken maar in de behandeling wordt ook altijd het gehele lichaam behandeld. Sinds kort is er een nieuwe behandeltafel waar je geweldig op ligt, ook het steuntje voor de armen is echt een meerwaarde.

  Ilse Goudriaan
  juni 23, 2022
 • Ik heb bij de behandelingen van niels heel veel baat bij. hij legt alles goed uit en overlegt met jouw wat het beste is en om te kijken wat er aan te doen is. hij zoekt altijd naar oplossingen samen met jouw. niels is rustig en vakbekwaam bezig met zijn werk en legt alles prima uit wat de behandeling inhoud en wat het met het lichaam doet. ga vooral zo door.

  C Sijtsma
  september 23, 2020

  Niels is een kundige en goede masseur. Hij heeft bij mij een slijmbeursontsteking in mijn heup behandeld en ik ben zo blij/dankbaar dat ik van mijn klachten af ben. De huisarts stopte mij vol met pijnstillers maar dan kom je niet bij de kern van het probleem. Niels wist heel goed welke spieren en bindweefsel bij mij waren overbelast en heeft daar iedere keer zijn behandeling op aangepast. Echt TOP!

  Sophia Haarsma
  september 23, 2020

  Na vele behandelingen bij verschillende therapeuten zonder succes, ben uiteindelijk terecht gekomen bij Niels. Na een aantal intensieve behandelingen is er duidelijk verbetering op getreden. Daarom is Niels een aanrader voor mensen met rugklachten. Tjeerd S.

  Tjeerd Seinen
  september 23, 2020
 • Ik kan deze praktijk bij iedereen aanbevelen. De therapie helpt echt, hij luistert goed naar de klachten en behandeld je perfect.

  geeske broersma
  september 23, 2020

  De massage bij Niels volg ik regelmatig als onderhoud en ontspant enorm en ervaar ik als zeer goed. Hij maakt ook met verschillende technieken de vastzittende spieren weer goed soepel en los. Werkt herstellend en geeft ook weer nieuwe energie! Geeft ook daar waar nodig goede uitleg en advies.

  Jessica de Haas
  september 23, 2021

  Schouders die zo ontzettend vastzitten dat ik nooit had gelooft dat het beter zou worden. Maar Niels krijgt het voor elkaar! Ik ben er nog niet, maar door de behandeling die je hele lichaam mee neemt ben ik alweer een stuk mobieler. De behandeling vind plaatst in een heerlijk ontspannen sfeer. Niels vind ik ook een heel prettig persoon, past goed bij het werk dat hij doet. Aanrader!

  Gea Jongsma
  maart 23, 2022